Lediga IT-jobb över medellön – AI, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare

Lediga IT-jobb i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad och Oslo

Bild på agenda för IT-jobb.eu

Vi strävar att alltid erbjuda löner som ligger över medel. Maila mail@itjobb.eu med din förfrågan.

Vi är inte bara ett bemanningsföretag/rekryterare utan främst ett allomfattande IT-företag som erbjuder olika typer av tjänster, som supportjobb, webbproduktion, rekrytering, webbhosting, utbildning, etc. ITjobb.eu är en helhetslösning inom IT som öppnar möjligheter för såväl dig som söker arbete som för företag som behöver ”lösa ett problem”.

Vårt nätverk med attraktiva jobb inom IT gäller främst städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Oslo. Vårt huvudkontor ligger dock i Karlstad/Arvika. I vissa situationer förmedlar vi endast arbeten, men vi har också fast anställda i företaget. Vi satsar mycket tid och energi till att få våra anställda att trivas och känna trygghet, och vi betalar över medellön för alla befattningar. Det är vår fasta övertygelse att lönen är en viktig morot för den anställde och bäddar för att vi kan erbjuda så bra lösningar som möjligt får våra uppdragsgivare. Hör av dig till mail@itjobb.eu om du är intresserad av att veta mer.

Så här arbetar vi

 • Vi arbetar med flera stora och seriösa aktörer och har fast personal ute hos till exempel Polisen i Stockholm.  Vår tanke är dock att vi aldrig ska växa oss så stora att vi tappar fokus på individen. Vi är mycket noggranna i vår screeningprocess och garanterar att vi gör vårt yttersta för att hitta rätt personal OCH rätt arbetsgivare.
 • Vi vill hitta pusselbitarna som passar in perfekt i pusslet, och som inte forceras på grund av av tidsbrist. Vi hittar arbetsgivaren och arbetstagaren som passar med varandra såväl kompetensmässigt som socialt. Båda sidor är lika viktiga. Ett pussel är aldrig mer komplett än den saknade biten.
 • Vi är fullt övertygade om att vägen till att hitta rätt personal ligger i att hitta rätt personkemi. All erfarenhet, utbildning och certifikat i världen kan inte väga upp för bra stämning på arbetsplatsen.
 • Vi tror på ärlighet och transparens, att alla som är inblandade i processen är rättframma och ärliga i sina intentioner vad det gäller framtidsplaner, karriärmöjligheter, kompetens, certifikat, etc.
 • Vi lägger stor vikt på att våra anställda ska vara duktiga IT-pedagoger, att de kan kommunicera med olika avdelningar på ett lättbegripligt vis.
 Bild på agenda för IT-jobb.eu
Det råder ingen brist på lediga IT-jobb

Om du är arbetsgivare som söker IT-personal med en viss typ av utbildning, en projektledare, en tekniker med en udda specialkompetens eller en bra nyutbildad IT-kille eller IT-tjej med god arbetsmoral tveka inte att höra av dig till oss. mail@itjobb.eu

Städer där vi kan förmedla lediga IT-jobb samt utföra olika typer av IT-relaterade tjänster för företag:

 • Karlstad
 • Göteborg
 • Malmö
 • Stockholm
 • Oslo
 • Örebro
 • Arvika

Om du är arbetsgivare som söker bra IT-personal för fast anställning, eller IT-konsulter för ett kortare projektarbete, ställer vi förstås upp även om ni är belägna i en annan stad.

Våra platsannonser inom IT är endast ett axplock av de IT-jobb och tjänster som vi kan förmedla. Vi har valt att lägga upp vår hemsida på detta vis eftersom vi annars blir en i mängden av alla bemanningsföretag och andra förmedlare av arbeten på nätet som satsar på att ha en så bred databas som möjligt utan en väl planerad, personlig och noggrann matchningsstrategi.

Tips för fler besökare via Google och riktad marknadsföring i sociala medier: Google-marknadsföring och AI-konsult i Värmland