Lediga IT-jobb över medellön – AI, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare

Ännu fler jobb till Karlstad


Vi har tidigare skrivit om IT-boomen i Karlstad och att man i området, under de kommande åren, söker 500 It-tekniker. Denna siffra har numera dubblats.

Man räknar alltså med att rekryteringsbehovet är så stort att man inom IT-sektorn i Karlstad kommer anställa 1000 personer fram till 2014.

Positiv utveckling i Karlstad

Detta stora intresse för välutbildad personal inom IT har främst att göra med att den enormt starka tillväxten i Oslo-regionen sväller över gränserna och in i Karlstad. Samarbetet mellan värmländska företag och norska företag växer rejält och denna marknad, ”region väst” är rena guldgruvan för den som verkar inom IT-branschen.

Det stora problemet för It-företagen i Karlstad är att hitta branschfolk med rätt kompetens och erfarenhet. Möjligheterna för dig som kan tänka dig att flytta till Karlstad med omnejd och jobba är alltså mycket stora.

Detsamma gäller dig som vill jobba i Norge. Där är svensk arbetskraft mycket uppskattad, och lönerna är mycket bra.

Anmäl ditt intresse till mail@itjobb.eu med en utförlig beskrivning av vad du kan, vad du gjort, och vad du vill göra. Vi får kontinuerligt in uppdrag från såväl Karlstad som Oslo och kan även hjälpa till med att fixa ett boende åt dig.