Lediga IT-jobb över medellön – AI, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare

500 lediga IT-jobb i Karlstad under 2011 och 2012


I Karlstad råder det fullständig IT-boom. Sammanlagt räknar man med att anställningsbehovet för Karlstads olika IT-bolag ligger på strax över 500 IT-tekniker och konsulter fram till och med 2013.

Flera hundra IT-tekniker har fått jobb i Karlstad de senaste åren trots att det varit lågkonjunktur. Det finns för närvarande över 2500 människor som jobbar med IT i Karlstad.

Problemet är att det inte finns tillräckligt med kvalificerad personal i regionen vilket är en stor möjlighet för dig med bred IT-kompetens som inte har något emot att flytta till Karlstad.

Just nu är det bara cirka 20 procent av alla som jobbar med IT i Karlstad som är av kvinnligt kön vilket man vill åtgärda i branschen. Så är du en duktig IT-tjej ser framtiden mycket ljus ut om du flyttar till solstaden Karlstad!

Enligt Compare råder det främst brist på systemutvecklare, IT-säljare, Webbdesigners, dataingenjörer, teleingenjörer, ledningspersonal, systemutvecklare, utvecklare för mjukvara och programmerare.

Skicka din CV till oss och berätta om dig själv och vad du vill arbeta med så fixar vi ett IT-jobb åt dig i Karlstad. Vi kan också hjälpa till med att ge råd och tips om var det är bra att bo i Karlstad.

Staden är för övrigt en ung universitetsstad och är den mest krogtäta och restaurangtäta staden i Sverige. Dessutom blir Karlstad en allt mer intressant stad för shopping då norrmännen anländer i stora horder för att shoppa billigt.

Framtiden är ljus för den som vill jobba med IT i Karlstad