Lediga IT-jobb över medellön – AI, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare

Jobba hos oss – vi söker IT Resurser och konsulter – tjänster som vi erbjuder

It-konsult som arbetar vid skärmen

Jobba hos oss
Vi vill att du ska jobba hos oss!

Vill du jobba hos oss? Vi erbjuder över medellöner för nedanstående tjänster inom IT:

Testare

Testare ska förbereda och utföra systemtester, funktionstester och andra tester. Skriva testfall, utöva genomarbetade tester efter olika processer. Använda olika testprocesser för att kunna göra en grundlig testning efter olika krav. Sätta upp olika testfall och dokumentera hela testflödet, testrapporter och annan dokumentation. Kunna sätta upp och förbereda olika system inför testning och framförallt genomföra testning. Det är viktigt att du brinner för testning och allt vad det innebär. Gör du det kan du vara en riktig resurs och får betalt därefter.

Utvecklare

Jobbar man som utvecklare är det en förutsättning att man har ett stort intresse för utveckling inom olika områden eller språk. Att man vill utveckla och skapa nya produkter, att man bemästrar att utveckla olika system och produkter efter vissa krav och specifikationer.

Det handlar om allt från att utveckla och forma produkten till färdig produkt som går ut på marknaden. Olika programmeringsspråk efter eget intresse. Utvecklingen följs efter olika utvecklingsprocesser. Du gillar att utveckla och designa nya produkter med hjälp av programmering.

Projektledare

Projektledare ser ”the bigger picture”, och kan ro i hamn projekt i olika storlekar. Vi söker teamledare, delprojektledare, teknisk projektledare till stora projekt. Du gillar att hantera och leda människor. Du kan entusiasmera, delegera och hålla ett högt tempo och samtidigt få folk motiverade att göra sitt bästa. Var noggrann med att följa upp olika processer som används i projekt. Led projektet och utför alla krav och specifikationer som krävs och uppfylls. Du kan också komma att ha det ekonomiska projektansvaret.

Service & IT- Support

Inom IT-support och service kommer du ha mycket kontakt med människor, allt från telefonsupport till att träffa och hjälpa människor på plats. Du måste gilla att hjälpa till och lösa problem. Du ska kunna ge support till kunder med olika kompetens, allt från nybörjare till gurus. Kommunikation sker via telefon eller direktkontakt, remote helpdesk. Du förväntas också dokumentera hur man kan förbättra supporten och service. ITIL process och felrapporteringssystem. Inom service och support handlar det mest om att vara serviceinriktad och att man besitter lite fingerspetskänsla vad det gäller människor, att man har social kompetens.

Webbproduktion

Det råder stort behov av IT resurser som kan producera för webben via publiceringssystem som till exempel Drupal, Joomla eller WordPress. Dessutom är det en stor fördel, och ofta en nödvändighet, att du kan CSS, HTML och PHP. Det finns också alltid behov av konsulter som är experter på SEO, och copywriting för webben samt bildredigering, etc.

Personliga Styrkor och svagheter

Vi vill att du ska vara social och sugen på att arbeta. Vi tycker det är viktigt med IT-personal som kan kommunicera på ett trevligt sätt med övriga, kanske inte så kunniga inom IT, avdelningar på en arbetsplats.

Visa att du är rätt kvinna eller man för vårt företag genom att skriva till oss direkt och berätta varför du vill jobba hos oss, och varför vi ska anställa just dig. mail@itjobb.eu Ps. Glöm inte att vara tydlig med vad du kan – och bifoga referenser.

It-konsult som arbetar vid skärmen
Vi söker IT-konsulter och resurser att anställa

Aktuella områden för ovanstående konsultuppdrag och anställningar som IT-resurs (webbproduktion kan dock ske från var som helst):

  • Stockholm
  • Oslo
  • Göteborg
  • Malmö
  • Värmland
  • Örebro