Lediga IT-jobb över medellön – AI, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare

Webbutveckling är ett framtidsyrke – webbutvecklare sökes över hela Sverige

Bild på spindelnät

Om du sitter på mycket erfarenhet av och/eller en färsk utbildning i webbutveckling sitter du verkligen i en vinnarsits. Massor av företag söker webbutvecklare, och behovet bara ökar i takt med att Internet sprider ut sig.

En webbutvecklare jobbar för det mesta direkt med webbutveckling men också mycket med offline-applikationer och intranät, etc.

Bild på spindelnät
Webbutvecklare sökes över hela Sverige

Det är inte bara tillverkningsföretag, tjänsteföretag och detaljhandel som söker webbutvecklare. Reklambranschen, offentliga myndigheter och andra institutioner är i stort behov av kompetent personal som är duktiga på allt från programmering till webbdesign.

Det bästa är om du har en så bred erfarenhet som möjligt med olika programmeringsspråk och publiceringsplattformar. PHP, Asp.net är viktiga kunskaper. Även erfarenhet av WordPress värderas högt då många kommersiella aktörer börjat inse värdet av WordPress.

Grafisk formgivning, användarvänlighet och erfarenhet av att ha utvecklat en webbstrategi för ett företag eller en organisation är också mycket efterfrågade kunskaper.

Webbutvecklare sökes

Ofta är webbutvecklare väldigt mångsidiga då det krävs många olika moment för att skapa och driva en hemsida. Dels ska den programmeras, installeras, det ska sökoptimeras och det ska till en snygg grafisk formgivning, och skrivas bra innehållsmaterial, etc.

Det är alltså en mycket bra merit att ha drivit en egen framgångsrik webbsida då detta är ett tecken på att man bemästrar allt från programmering (dock inte nödvändigtvis) till webbdesign och webbstrategi.

Behovet av specialister inom webbutveckling kommer dock öka då systemen blir alltmer komplicerade, och konkurrensen allt hårdare.

Lediga jobb för webbutvecklare hos oss

Hör av dig till oss på mail@itjobb.eu och berätta om dina erfarenheter och vad du vill jobba med så lägger vi till dig i vår interna databas. Vi hör av oss till dig så fort vi hittar ett lämpligt uppdrag. Obs, vår ambition är alltid att betala över medellöner för uppdrag som förmedlas via oss.

Betalningen är oftast bra för uppdrag inom webbutveckling