Lediga IT-jobb över medellön – AI, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare

Lediga jobb för dig som kan Java – vi söker javautvecklare


Vi får kontinuerligt in uppdrag som kräver kompetenta javautvecklare, testare som kan Java, etc. Detta rör sig i regel om uppdrag mellan 3-6 månader i längd, ofta med förlängning. Vi är förstås inte heller främmande till att anställa på heltid om vi känner att vi har hittat rätt person. Det råder ett konstant behov efter kunnigt folk inom IT-branschen och kompetenta utvecklare, testare och tekniker är aldrig svårt att kontinuerligt hitta nya jobb åt.

De flesta av våra uppdragsgivare återfinns i Stockholm, men vi får även in jobb från orter som Oslo, Göteborg och Karlstad.

Du bör ha en eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper. Vi ser helst att du har jobbat med Java i minst 2 år, då det kan vara svårt att hitta uppdrag åt dig som saknar erfarenhet. Å andra sidan måste alla börja någonstans. Hör av dig även om du är nyutexaminerad.

Utöver kunskaper i JavaScript är det önskvärt att du har kunskaper inom till exempel CSS och XHTML, Javaprogrammering, JSP, Jquery.

Skicka in din CV och ett personligt brev till mail@itjobb.eu så återkommer vi så fort vi hinner med följdfrågor.

Vi har som målsättning att anställa flertalet javautvecklare och testare under hösten och våren. Till exempel finns det för närvarande ett behov av java-konsulter med såväl klientprofil som serverprofil. Vi betalar alltid så bra vi kan beroende på hur mycket uppdraget i sig betalar, och hjälper till med att fixa bostad för den som har behov av det, och hjälper vår enskilde medarbetare att förverkliga sina framtidsplaner. Skriv därför med i ditt personliga brev vad du har för målsättningar inför framtiden. Var du vill jobba, med vad du vill jobba och vad du vill uppnå för lönenivå.