Lediga IT-jobb över medellön – AI, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare

Jobba med IT i Spanien


Det är för tillfället hög arbetslöshet i Spanien. IT-branschen har drabbats nästan lika hårt som övriga sektorer, även om man nu räknar man med att Spanien påbörjat sin ekonomiska återhämtning. Glöm heller inte bort att Spanien är världens åttonde starkaste ekonomi, så när saker och ting väl börjar rulla på igen kommer det gå fort. Men som sagt, just nu är inte rätta tiden att söka jobb där nere.

Vi har emellertid mycket bra kontakter i Spanien och kommer att kunna hjälpa dig med att fixa ett jobb där nere, även om det förmodligen inte kommer ljusna ännu på cirka 6-12 månader. Det är ett plus om du kan spanska men det är inte alltid ett krav. Goda engelska kunskaper är dock ett måste.

Är du intresserad av att jobba i Spanien skicka e-post till mail@itjobb.eu och berätta vad du kan, vad du har för utbildning och erfarenheter.

Skandinaver har ett mycket gott rykte på Solkusten, och flera spanska It-företag har behov av specialistkunskaper. Våra svenska IT-utbildningar håller överlag högre klass än i Spanien.

Arbeta i Malaga – bo i närliggande Nerja

Många svenskar drömmer om en lägenhet i läckra Nerja

Våra bästa kontakter återfinns för övrigt på populära Solkusten. Vi kan också hjälpa till att ordna ditt boende till de absolut bästa priserna på bostadsmarknaden i Spanien. Den erfarne svenske mäklaren i Nerja Anders Larsson på specialisten Spanska Fastigheter rekommenderar just nu följande lägenheter och hus i Nerja.

Nerja är en populär liten by öster om Malaga, som är en av få orter i Spanien som fortfarande har kvar den genuint andalusiska charmen.

Tiden går långsamt, vädret är det bästa på den europeiska kontinenten, maten är underbar och de stora folkfesterna avlöser varandra bland dofter av blommor och citrusfrukter.

Det låter väl inte helt fel att arbeta som IT-konsult i en sådan miljö