Lediga IT-jobb över medellön – testare, webbdesigner, supportjobb, nätverkstekniker, projektledare, utvecklare sökes

Jobba som IT-tekniker i Norge

Det finns lediga IT-jobb i vackra Norge

Svenskar är uppskattade på arbetsmarknaden i Norge. Många söker sig över gränsen och jobbar främst inom byggbranschen och inom olika serviceyrken. Men även IT-tekniker av olika slag har stor möjlighet att få jobb i Norge, främst då i Oslo-området.

IT-tekniker i Norge tjänar i genomsnitt över en halv miljon kronor per år. Ingångslönerna kan dock vara ganska låga, men topplönen är desto högre!

Det finns en myt som säger att de inte har lika högra krav på utbildning och erfarenhet bland IT-personalen i Norge. Detta kanske stämde till viss del under en period då det fanns ett stort underskott av IT-tekniker i Norge. Men detta stämmer inte längre. Norrmännen har minst lika höga krav som svenskarna på sin IT-personal.

Det finns dock ”mindre avancerade” jobb för till exempel PC-tekniker och supportpersonal som också kan ge relativt bra betalt då, som sagt, lönerna i Norge generellt är högre än i Sverige. Särskilt då i Oslo.

Vi kan hjälpa dig att skaffa ett välbetalt IT-jobb i Oslo, som anställd eller som IT-konsult. Skicka din intresseanmälan till mail@jobb.eu så hör vi av oss så fort som möjligt.

Guide till Oslo.

Tagged as: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

januari 2019
M T O T F L S
« mar    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031